KAYSERİ / TALAS - Şehit Cengiz Timurcuoğlu Ortaokulu

öğretmen ders dağılım çizelgesi

May

18 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ OKULUMUZDA DÜZENLENECEK OLAN KERMESE  VELİMİZ OLAN,  OLMAYAN TÜM HERKES DAVETLİDİR.

May

4006 TÜBİTAK BİLİMFUARI 24 MAYIS 2017 ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULUMUZ BAHÇESİNDE YAPILACAKTIR. TÜM HALKIMIZ ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİDİR

Nis

Şarkı yarışması finalini, 7 B sınıfı öğrencilerinden MERYEM ÖZTÜRK kazandı.

Nis

Okulumuz fen bilimeri öğretmenleri Deniz Çağdaş BAŞARAN, Şaban DEMİR , Elmas BULGURCU ve müdür yrd. Ersen YAĞÇI eşliğinde  gerçekleştiridiğimiz sultan sazlığı gezimiz  bu yıl da oldukça verimli geçmiştir.

Ayrıca bu yıl etkinliğimi zsulatan sazlığı fotoğraf safarisine denk gelmiş  öğrencilerimiz sayın valimiz ve büyükşehir belediye başkanımız ile sohbet etme şansı bulmuştur.

Nisan ayı ilk haftası en temiz sınıfı 7C olmuştur

Mrt

Okulumuzda bu yıl ikincisi yapılan şarkı yarışmasının yarı finali belli oldu

Mrt

20-24 mart haftası en temiz sınıfı 5D olmuştur.

Mrt

okulumuzda yapılacak ses yarışması isimleriniz 7B sınfından Kübra GÖZBEK´ e yazdıra bilirsiniz.

Haftalık öğretmen ders programı

Tem

2015-2019 Şehit Cengiz Timurcuoğlu Ortaokulu Stratejik Eylem Planını görmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Kurum Standartları Modülü (İKS) Veli ve Öğrenci Girişine Açılmıştır

Okulumuzda Yeşilay Haftası Kutlandı